Sluit menu

Wellness weekend

Beleef jouw wellness weekend bij Wellnessresort Roosendaal. Kies uit verschillende hotelarrangementen en haal alles uit jouw bezoek aan de sauna. Een wellness weekend is het ideale uitje met vriendinnen of met je vriend of vriendin. Geef je beste vriend of vriendin een weekend vol wellness cadeau met onze voordelige wellness arrangementen. Breng samen een nacht door in een luxe hotel en maak je geen zorgen over maaltijden. Met een all inclusive arrangement zijn de lunch, het diner en andere consumpties allemaal bij de prijs inbegrepen.

Luxe wellness weekend

Met een all inclusive wellness weekend geniet je voor één vaste prijs van entree, lunch, diner, consumpties, overnachting én ontbijt. Word wakker in een prachtige hotelkamer en maak vanaf 10.30 uur tot aan sluitingstijd gebruik van onze wellnessfaciliteiten. Neem bovendien gratis deel aan het belevenisprogramma met onder andere opgietingen en floatation. Kom geheel tot rust in onze 95 graden sauna, waar het aangename saunaklimaat de bloedsomloop en de afvoer van toxische stoffen bevordert. Woon een traditionele opgieting bij in de kelosauna, waar de saunameester ijs verspreidt met een heerlijke geur en hierdoor de luchtvochtigheid verhoogt. Beleef een afwisselend wellness weekend vol rustgevende activiteiten en ontspannende behandelingen.

Weekendje wellness voor aantrekkelijke prijs

Een wellness weekend hoeft niet duur te zijn. Bekijk al onze acties en aanbiedingen en stel je eigen ultieme weekendje wellness samen. Beleef echte wellness in de buurt van: