Sluit menu

Wellness

Wellness is bedoeld om geheel en al tot rust te komen en de drukte van alledag voor even te ontvluchten. Bij Wellnessresort Roosendaal vind je alles om tot die ultieme ontspanning te komen. Geniet van een milde warmtestraling in de Kelo sauna, dé favoriet van de bezoekers. Houd je meer van hogere temperaturen? De 95 graden sauna creëert een echte wellness ervaring voor elke doorgewinterde saunabezoeker. Daarnaast kan je een duik nemen in ons panorama zwembad en ondertussen genieten van een prachtig uitzicht over de stad Roosendaal. Kom daarna heerlijk bij van de warmte in een van onze rustruimtes. Ontdek wat echte wellness is bij Wellnessresort Roosendaal!

Uitgebreid wellness resort

Een goed wellness resort beschikt over alle faciliteiten om jou in een relaxte stemming te brengen. Wanneer je over een sauna entree beschikt, maak je bij ons daarom vrijelijk gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, zoals baden, sauna’s, rustruimtes, hammamruimtes en horecagelegenheden. Kies voor een dag entree, waarmee je vanaf 10.30 tot sluitingstijd in ons wellness resort mag verblijven, of een avond entree, dat geldt van 17.00 uur tot sluiting. Daarnaast mag je onbeperkt gebruik maken van scrubzout, shampoo en showergel. Het dragen van een badjas en slippers is verplicht.

Wellness behandelingen

Ook wellness behandelingen horen bij het aanbod van Wellnessresort Roosendaal. Laat je verwennen door onze ervaren schoonheidsspecialisten. Geniet van pure wellness in ons resort in de buurt van: