Sluit menu

Hammam

Hammam behandelingen bieden ultieme ontspanning aan eenieder die er graag een dagje tussenuit wil. Alle hammam kuren van Wellnessresort Roosendaal zijn gebaseerd op eeuwenoude rituelen uit Centraal Azië. Deze bewezen behandelingen zorgen ervoor dat je je na een dag in ons resort als herboren voelt. Wissel onze ontspannende hammam af met een rustgevend bezoek aan de sauna. Kies uit verschillende voordelige arrangementen en combineer een heerlijke lunch, behandeling en sauna entree tijdens uw wellnessdag.

Wat is hammam?

Een hammam is van oorsprong een oosterse badplaats waar lichaamsverzorging, ontspanning en reiniging centraal stonden. Tegenwoordig bestaan er allerlei behandelingen die op deze ontspanningstraditie voortbouwen. Laat je verwennen door onze schoonheidsspecialisten en reis in gedachten mee naar Marrakech, Istanbul of Montezuma. Geniet van een uitgebreide massage, heerlijke lichaamsscrub en intense zeping. Na afloop word je verwend met een lekker kopje thee om na te genieten van je reis naar verre oosterse oorden. Breid bovendien je behandeling uit met een warme oliemassage of een olie behandeling om de huid te voeden en de spieren te versterken.

Luxe hammam met korting

Met een van onze luxe hammam behandelingen ben je verzekerd van een diepe ontspanning voor zowel je lichaam als je geest. Bekijk onze kortingsacties en arrangementen om het meeste uit jouw saunadag te halen. Bezoek ons wellnessresort in de buurt van