Sluit menu

Dagje wellness

Kan jij een dagje wellness gebruiken om even aan alle drukte en stress te ontsnappen? Bij Wellnessresort Roosendaal vind je heerlijke ontspanning op een prachtige locatie met luxe faciliteiten en professionele schoonheidsbehandelingen die jou weer doen stralen. Bezoek onze aangename saunacabines en koel af in een van onze baden. Sluit je dagje wellness af met een uitgebreid diner in ons restaurant of boek een kamer in ons luxe hotel.

Dagje wellness voor 2

Een dagje wellness voor 2 staat bij Wellnessresort Roosendaal garant voor een dag vol persoonlijke verzorging en aandacht. Geniet samen met je vriend, vriendin of moeder van een heerlijke gezichtsbehandeling of massage en laat je helemaal verwennen door onze beauty experts. Profiteer van onze voordelige arrangementen en acties en stel jullie dagje wellness precies zo samen als jullie in gedachten hebben. Verras je vriendin bijvoorbeeld met een luxe verwenarrangement, inclusief een kuusi rasulbehandeling en een cadeaupakket. Of organiseer een vriendinnen weekend inclusief overnachting waarbij je vrij gebruik kan maken van de faciliteiten van het uitgebreide Fitland sportcentrum.

Wellness acties en aanbiedingen

Bekijk voor een goedkoop dagje sauna onze tijdelijke acties en aanbiedingen. Om de zoveel tijd bieden we weer nieuwe acties aan die jou in staat stellen om jouw sauna entree te combineren met een lekkere maaltijd of behandeling. Wat voor sauna entree je ook koopt, tijdens een dagje wellness in Roosendaal mag je altijd vrij gebruik maken van al onze faciliteiten van 10.30 uur tot aan sluitingstijd. Bovendien kan je gratis deelnemen aan het speciale belevenisprogramma, met traditionele opgietingen en een floatation sessie. Geniet van jouw ideale dagje wellness in de buurt van: