Sluit menu

Ontdek Wellnessresort Roosendaal

Wellnessresort Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. Wellnessresort Roosendaal beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken. Wellnessresort Roosendaal is onderdeel van de Vitae Wellnessresorts. Zes bijzondere locaties in Nederland waar persoonlijke aandacht, experience en vitaliteit de kernwaarden zijn.

Ontspannen dagje wellness

Bij Wellnessresort Roosendaal kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft Wellnessresort Roosendaal een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort.

Waarom Vitae Wellnessresorts?

  • Persoonlijke aandacht
  • Unieke locaties in Nederland
  • A la carte genieten van culinaire specialiteiten
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen

Reserveer direct

Beleef Wellnessresort Roosendaal met korting

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij Wellnessresort Roosendaal? Je kunt je saunadag bij Wellnessresort Roosendaal ook met korting reserveren! Wellnessresort Roosendaal heeft vaak voordelige acties waardoor Wellnessresort Roosendaal voor iedereen toegankelijk is. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Brabant? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens naar onze speciaal samengestelde sauna arrangementen.