Sluit menu

Mint stoomcabine

Infrarood sauna

Kleuren sauna

Opgietsauna

Panorama sauna

Douches

Binnen en buiten Zwembad

Voetenbad

Dompelbad

Whirlpool

Restaurant

Terras

Bar

Lounge

Rasul cabine

Zonnebanken

Rustruimte

Relax tuin

Ligweide

Beautycentrum

Mint stoomcabine

De aangename warmte in het stoombad opent de poriën waardoor de mintdampen een diep reinigend effect geven. Het bevordert de elasticiteit en soepelheid van de huid. Daarnaast heeft de stoom een heilzame werking op de luchtwegen. Bij zwangerschap wordt deze cabine afgeraden i.v.m. de mint geur.

Reserveer direct

Infrarood sauna

De infrarood sauna is een milde warme ruimte. De werking van deze sauna is gebaseerd op infraroodwarmte. Deze dieptewarmte dringt tot diep in de huid door. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen spieren heerlijk ontspannen. 

Doordat de warmte tot diep in de huid door dringt worden de afvalstoffen in je lichaam snel afgevoerd.

Reserveer direct

Kleuren sauna

De kleuren van licht hebben verschillende positieve uitwerkingen op lichaam en geest.
Violet licht reguleert de prikkelbaarheid en vergroot mentale en spirituele kracht. Blauw licht heeft een positieve werking op de weerstand en het maag- darmstelsel. Groen licht ontspant en versterkt de luchtwegen. Geel licht is de kleur van tevredenheid, creativiteit en voorstellingsvermogen. Oranje licht vergroot enthousiasme en plezier en combineert lichamelijke energie met mentale kwaliteiten. Tot slot is rood licht opwekkend en straalt kracht uit.
 

Reserveer direct

Opgietsauna

In deze sauna worden dagelijks opgietrituelen verzorgt. Tijdens een opgieting verspreidt de saunameester ijs met een heerlijke geur door de sauna. Hierbij stijgt de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur. Elke opgietsessie is weer een sprankelende ervaring die alle zintuigen prikkelt. Tijdens opgietsessies is stilte gewenst. Op momenten dat er geen opgieting plaatsvindt is de sauna vrij toegankelijk en kun je gesprekken voeren. De temperatuur in deze sauna is 85ºC.

Reserveer direct

Panorama sauna

De panorama sauna bevindt zich in het hoofdgebouw van Wellnessresort Roosendaal. Vanuit deze sauna heb je een fantastisch uitzicht op de uitgebreide saunatuin inclusief natuurvijver en ligweide.

Reserveer direct

Douches

Verspreid over het resort tref je verschillende doucheruimtes aan. Alle douches kunnen naar wens in temperatuur worden ingesteld.

Reserveer direct

Binnen en buiten Zwembad

In ons verwarmde binnen- en buitenbad is het tussen de saunarondes door heerlijk toeven. Dit zwembad ligt centraal op het saunaplein. Vanuit het binnenzwembad kun je direct doorzwemmen naar het buitenzwembad. Het water is altijd lekker warm waardoor het er in alle seizoenen heerlijk genieten is.

Reserveer direct

Voetenbad

Als je plaatsneemt in het voetenbad, maakt het je lichaam klaar voor een saunaronde. Het lichaam warmt zich op en je komt heerlijk tot rust. 

Reserveer direct

Dompelbad

Na een aantal minuten in een warme sauna heeft het lichaam behoefte aan verkoeling. Dit kan in de buitenlucht, maar het is ook zeker aan te raden om je lichaam onder te dompelen in een koud dompelbad. De wisseling tussen warmte en kou stimuleert de bloedsomloop. Neem wel eerst een douche voordat je de baden gebruikt.

Reserveer direct

Whirlpool

De whirlpool bevindt zich midden in de saunatuin. Vanuit deze whirlpool heb je uitzicht over de saunatuin, het terras en het buitenzwembad. Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop.

Reserveer direct

Restaurant

In ons wellness restaurant kun je genieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. Op een zonnige dag kun je op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack. Je hebt meteen een mooi uitzicht op de buitenspa.

Download menukaart

Terras

Bij goed weer serveren wij je drankje en/of snack op het buiten terras. Je hebt daarbij een fantastisch uitzicht over de saunatuin.

Download menukaart

Bar

In de bar kun je genieten van een drankje, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt deze bar the place to be om culinair te genieten. Op een zonnige dag kun je op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack.

Download menukaart

Lounge

In de lounge kun je genieten van een drankje, een borrelhapje of een lunchgerecht. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt deze lounge the place to be om culinair te genieten.

Download menukaart

Rasul cabine

Rasul is een Oriëntaals reinigingsritueel met klei. In het stoombad breng je eerst een lichaamsscrub aan om vervolgens de klei over het lichaam te verdelen. Tijdens het indrogen van de klei trekken enzymen en mineralen in de huid.  Tegelijkertijd worden afvalstoffen uit de huid in de klei opgenomen. Een warme douche verwijderd de klei en de lichaamsscrub verwijderd de dode huidcellen. De poriën sluiten zich weer door het nemen van een koude douche. Het ritueel eindigt met een heerlijke olie die het lichaam een fluweelachtig gevoel geeft. Na afloop ontvang je van ons een glaasje thee. De rasul wordt begeleid door een van onze wellnessmedewerkers en duurt ongeveer 30 tot 50 minuten.

Deze ruimte is alleen toegankelijk tijdens een rasulsessie. Wanneer je gebruik wilt maken van de rasul kun je een plek reserveren bij onze receptie.

Reserveer direct

Zonnebanken

In ons beautycentrum vindt je aparte zonnebankkamers met een Ergoline Turbobruiner. Laat je huid mooi bruinen en kom tegelijkertijd helemaal tot rust.

Reserveer direct

Rustruimte

In de rustruimte kun je de tijd en rust nemen om het lichaam weer terug in balans te brengen. Geniet van een goed boek of sluit je ogen voor een dutje. Zorg dat je voldoende drinkt en volledig ontspant. In de rustruimte is het dragen van een badjas verplicht.

Regelmatig vinden er, tegen betaling, in de rustruimte ook klankschaalsessies plaats. Voor meer informatie of reserveringen hiervoor kun je terecht bij de receptie tijdens jouw dagje wellness.

Reserveer direct

Relax tuin

Wellnessresort Roosendaal beschikt over een uitgebreide saunatuin met een grote ligweide. In de ligweide bevindt zich een prachtige natuurvijver. Rondom deze vijver staan luxe Fatboy-hangmatten, -kussens en comfortabele ligbedden waar je heerlijk kunt genieten van het mooie weer.

Reserveer direct

Ligweide

Wellnessresort Roosendaal beschikt over een uitgebreide saunatuin met een grote ligweide. In het midden van de ligweide bevindt zich een prachtige natuurvijver. Rondom deze vijver staan luxe Fatboy-hangmatten, -kussens en comfortabele ligbedden waar je heerlijk kunt genieten van het mooie weer.

Reserveer direct

Beautycentrum

Wellnessresort Roosendaal beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met het Italiaanse beauty topmerk [ comfort zone ].
Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.
 

Reserveer direct